سومین جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان(آپفن)با حضوردکتر یکانی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی به میزبانی در شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه گزارش کوتاهی ازمصوبات جلسات قبلی توسط دکتر فرید دبیر کارگروه آپفن ارائه شد.
در ادامه خانی ، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه با اشاره کوتاهی به آخرین اقلام پایه در بخش آب و فاضلاب به معرفی شرکت پرداخته و اظهار داشت: دیگر امکان ادامه خدمات پایدار صرفا با تکیه بر محوریت توسعه، امکان پذیر نبوده و بایستی با بهره مندی از توان علمی دانشگاهها و شرکت های دانش بنیان با دستیابی به دانش و فناوری های جدید زمینه بهره مندی بیشتر از امکانات موجود را فراهم آورد.
وی در ادامه بر آمادگی بیشتر شرکت آبفای استان برای همکاری با مراکز علمی وشرکت های دانش بنیان در حوزه های آب و فاضلاب تاکید داشته و بیان داشت: هم در بخش آب و هم در بخش فاضلاب زمینه برای کار فناورانه و نوآورانه وجود دارد.
دکتر یکانی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری با تقدیر از مدیریت و همکاران شرکت آب و فاضلاب استان به جهت ارائه خدمات شبانه روزی از برگزاری سومین جلسه آپفن در این شرکت ابراز خرسندی نموده و بیان داشت: هدف از برگزاری جلسات در دستگاه های اجرایی همسو سازی برنامه های پژوهش و فناوری شرکتها با برنامه های آپفن می باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت یکپارچه سازی فعالیتها و اقدامات در بخش پژوهش و فناوری تاکید داشته و اظهارداشت: با شناسایی نیازهای فناورانه و ارائه آنها در بستر مناسب برای مراکز علمی و شرکت های دانش بنیان امکان بهره مندی از توان علمی برای رفع مشکلات و چالشهای دستگاههای اجرایی بیشتر فراهم می گردد.
دکتر مصطفی پور، استاد دانشگاه تبریز به تشریح موضوع پژوهشی خود با عنوان ارائه روش جدید برای جوشکاری لوله های پلی اتیلنی پرداخته و با اشاره به مشکلات در روش های موجود گفت : دستگاه اولیه برای اجرای این روش ساخته شده و با حمایت شرکت آب و فاضلاب استان امکان صنعتی سازی آن فراهم می گردد.
در ادامه حاضرین در جلسه نظرات و دیدگاه های خود در ارتباط با موضوع کارگروه و همچنین فعالیت های شرکت آب و فاضلاب را بیان داشتند.
در انتها دکتر یکانی ضمن تشکر از فعالیتهای پژوهشی شرکت آب و فاضلاب به جمع بندی نیاز های فناورانه و ارائه آن به مراکز علمی و شرکت های دانش بنیان اشاره داشته و برهمکاری استانداری آذربایجان شرقی برای تسهیل این امر تاکید نمودند.
لازم به ذکر است در این جلسه گزارش مفصلی از فعالیتهای شرکت در بخش پژوهش و فناوری ، اقدامات انجام شده برای حمایت از شرکت های دانش بنیان ، میزان حمایت از توسعه و ترویج علم وفناوری در قالب (کتاب، مقاله و پایان نامه)، برگزاری نمایشگاههای ملی و استانی ، حمایت از ساخت تجهیزات صنعتی ، تفاهم نامه های همکاری با دانشگاهها و مراکز علمی ،... عملکردآموزشی شرکت به تفکیک سرانه آموزشی برای کارکنان و نیز دوره های عمومی ، تخصصی اشاره شد.